+421 918 677 481 laminum-ZAVINOVADLO:laminum.sk +36 308 911 056 laminum-ZAVINOVADLO:laminum.hu
SK | HU
<
Profilok laminálása
Porlakkozás
>

Kik vagyunk?

2004-től nyújtunk szolgáltatásokat a műanyag és alumínium profilok és garázskapuk laminálása és kasírozása területén. Szolgáltatásaink körét fokozatosan kibővítette az alumíniumprofil-porlakkozás, így a legigényesebb ügyfeleink igényeit is kielégíthetjük.

 

Cégünk olyan helyzetben alakult, amikor az ilyen szolgáltatások nyújtása piaci rést jelentett, és fokozatosan olyan céggé nőttük ki magunkat, amely a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik ezen a területen és többek között az állandó innovációnak köszönhetően a legátgondoltabb szolgáltatásokat nyújtja ügyfelei számára, mivel így azt érezhetjük, hogy jól végezzük a munkánkat.

 

Fontos számunkra továbbá, hogy az „enjoy new look” jelszavunk olyan értéket képviseljen, amely ügyfeleink mind szélesebb körében egyfajta iránymutatást, társadalmi besorolást, a mindennapi élet tempójának megfelelő összhangot és előrelátást jelent. Mivel a tagolódás és a kiemelt figyelemmel kísért individualizáció korában élünk, a Laminum csapatának összes tagja azt szeretné, ha az ügyfelek is - akár építészek, belsőépítészek, az építészeti ágazatban tevékenykedő gyártó és értékesítő cégek - azért vennék igénybe ezeket a szolgáltatásokat, mert szimpatizálnak alkotásainkkal, termékeinkkel és a piaci tevékenységünk stílusával.